Snel een eerste date regelen

door | 1 april 2016

Je hebt je ingeschreven op een datingsite omdat je natuurlijk een leuke date wilt gaan regelen. Toch kan dit best wel lastig zijn en je vraagt je dan misschien ook af hoe je snel een eerste date kunt gaan regelen. Dit kun je doen door eerst je inschrijving helemaal compleet te gaan maken. Er zijn datingsites die de gegevens die jij opgeeft gebruiken om een ideale match voor je te vinden. Denk hier dus niet te licht over en zorg dat je de juiste gegevens opgeeft. De kans is dan groter dat de leuke personen al aan je getoond worden. Dit maakt het dan veel makkelijker en dan hoef je zelf niet op zoek. Natuurlijk is het dan ook van groot belang dat je een goed profiel hebt. Laat dus echt zien wie je bent en zorg ook dat je een mooie en duidelijke foto gaat plaatsen. Doe je dit dan ook is de kans groter dat je sneller een reactie gaat krijgen. Vind je dat je profiel helemaal af is en heb je hier voldoende tijd aan besteedt dan kun je op zoek gaan naar leuke vrijgezellen. Bij een datingsite staan vaak duizenden mensen ingeschreven en je zal dan vaak ook al snel iemand vinden die je interesse heeft.

Verstandig is om de zoekfunctie te gaan gebruiken. Als je dit gaat doen dan kun je makkelijker mensen vinden die je leuk vindt. Wij willen je aanraden te beginnen bij mensen die dicht bij je in de buurt wonen. Als je dit gaat doen dan is de kans groter op een snelle date. De personen die je benaderd die zien dan dat je niet te ver woont en dit is vaak een reden voor iemand om sneller af te gaan spreken. Ook in je eigen regio zullen er voldoende mensen zijn die graag contact met je krijgen.

Ga niets forceren

Hoe graag je ook een snelle eerste date wilt het is niet verstandig om te gaan forceren. Ga dan ook niet in het eerste bericht al vragen om een date. Dit zal alleen maar tegen je gaan werken en in de meeste gevallen zal je dan helemaal geen antwoord gaan krijgen. Toon eerst interesse en laat ook weten waarom je juist deze persoon hebt benaderd. Het moet dan wel een reden zijn die complimenteus is en als je alleen maar aangeeft dat deze persoon wel dichtbij woont dan zal dit geen motivatie voor de ander zijn om snel te antwoorden.

Blijf altijd jezelf en zorg ook dat je netjes blijft. Benader ook alleen mensen die je echt leuk vindt. Wees ook eerlijk als je berichten krijgt van mensen waar je over twijfelt. Wel is het zo netjes om dan een antwoord te gaan sturen. Ook jij zal het niet prettig vinden om een bericht te sturen en vervolgens helemaal niets weer te laten horen. Je zal zien dat als jij je aan deze tips houdt dat je dan zeer snel een leuke date zal gaan vinden.

 

Geef een antwoord