Waarom krijg ik geen antwoord op mijn berichten?

door | 29 april 2016

Sta je al een tijdje ingeschreven op een datingsite en krijg je maar geen antwoorden op de berichten die je verstuurd dan is het goed om je inschrijving eens kritisch onder de loep te nemen. Misschien sta je wel ingeschreven bij compleet de verkeerde datingsite of misschien schrijf je de berichten wel op een hele verkeerde manier. Vaak is er een goede verklaring waarom je geen antwoorden krijgt en als je zelf de berichten kritisch onder de loep neemt dan zie je ook al snel wat er mis is. Ook wij gaan je in dit artikel proberen te helpen succesvoller te zijn op een datingsite en meer antwoorden op je berichten te krijgen. Waar je mee moet beginnen dat is kijken of je wel op de juiste datingsite ingeschreven staat. Wat je dan kunt gaan doen dat is de vergelijker gebruiken die je bij ons op de website vindt. Hier hoef je slechts een paar gegevens op te geven en je ziet dan meteen welke datingsites er bij je passen. Je zou je dan ook bij één van deze datingsites eens in kunnen schrijven en dan zien of je meer succes gaat hebben.

Denk je dat het hier niet aan ligt of geeft de vergelijker al een datingsite waar je ingeschreven staat dan is het goed om eens de berichten goed te bekijken. Wat schrijf je nu eigenlijk en als je zelf zo’n bericht zou krijgen zou je dan geneigd zijn om snel een antwoord te gaan sturen. Het belangrijkste is dat je dan wel kritisch blijft want als je door een gekleurde bril de berichten gaat bekijken dan veranderd er niets en dan zal jij nog steeds weinig reacties gaan krijgen. Je doet dit allemaal om juist verbeteringen aan te brengen.

Zorg dat je de juiste informatie geeft

Wat belangrijk is in een bericht dat is dat je de juiste informatie geeft en dat je ook laat weten dat je het profiel van de persoon goed gelezen hebt. Misschien heeft deze persoon wel een hobby die jou ook interesseert. Je zou daar dan een stukje over kunnen schrijven. Wat ook erg belangrijk is dat is om te laten weten waarom je nu juist deze persoon benaderd. Je kunt gerust aangeven wat je leuk aan deze persoon vindt en waarom je besloten hebt de moeite te nemen een bericht te gaan sturen.

Daarbij is het dan ook goed om wat over jezelf te vertellen. Zorg dat je het allemaal een beetje luchtig schrijft en dat het een niet al te lang verhaal wordt. Een kort verhaal met daarin een paar punten dat is genoeg. Kijk goed of er geen hele domme spelfouten inzitten en als je helemaal tevreden bent dan pas verstuur je het bericht. Ook is het belangrijk dat je niet iedereen hetzelfde bericht gaat sturen. Neem echt de tijd en schrijf een bericht die echt past bij de persoon die je benaderd. Doe je dit dan is de kans vele malen groter dat je snel een antwoord gaat krijgen.

Geef een antwoord